Kies uw taal
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian
H-400 150x106 aanhanger dekzeil voor Garden 150 - RED

H-400 150x106 aanhanger dekzeil voor Garden 150 - RED

 • Een hoes voor een aanhangerframe, 40 cm hoog en bakmaat 150 x 106 cm. Rode kleur. Gemaakt van duurzaam PVC met een gewicht van 500g/m2. Past op Unitrailer Tuinaanhanger.
Fabrikant: UNITRAILER
Afdekzeil kleur: rood
38,60 €
31,90 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)

H-400 150x106 aanhanger dekzeil voor Garden 150 - RED

38,60 €
31,90 € Prijs excl. BTW
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacy policy. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  H-400 150 x 106 cm aanhangerzeil voor UNITRAILER GARDEN TRAILER 150 - ROOD.

  Het onderwerp van de verkoop is een hoes voor een autoaanhanger in het rood.

  Dekzeil gemaakt van duurzaam PVC met een gewicht van 500g/m2.

  Dekzeil compatibel met Garden Trailer 150 en andere trailers met een transportoppervlak van 150x106 cm. De afdekking is geschikt voor een frame met een hoogte van 40 cm op het hoogste punt en een geveltop voor een betere afvoer van water en sneeuw tijdens het rijden.


  Het dekzeil voor de trailer beschermt de lading tegen ongunstige weersomstandigheden: regen, hagel, sneeuw en zon. Door hem op uw aanhanger te monteren, hoeft u zich geen zorgen te maken of u plotseling in de regen terecht komt en de lading nat wordt tijdens het rijden. Het zeildoek is gemaakt van een dik, waterdicht materiaal en zelfs bij langdurige regenval lekt het niet. Door de rode kleur van het dekzeil ziet het er perfect uit voor elke autotrailer en ziet het er ook nog eens goed uit. De set wordt, samen met het zeildoek, ook vergezeld van een flexibel touw met haken, waarmee je het zeildoek snel kunt oprekken.


  Het dekzeil is voorzien van een openbaar achterdeel dat het laden en lossen van goederen van de trailer vergemakkelijkt. U hoeft niet het hele dekzeil te verwijderen om bij de vervoerde goederen te komen. U hoeft alleen maar twee riemen op te tillen die het achterste deel van het zeildoek beschermen tegen ongewenst optillen tijdens het rijden of staan. Dan hoef je dit onderdeel alleen nog maar op te rollen en op de bovenbalk van het frame te plaatsen. Zo heeft u gemakkelijk toegang tot de binnenkant van de aanhanger, ook zonder dat u de achterklep hoeft te openen. Het is een zeer comfortabele oplossing die tijdens elke rit van pas zal komen.

  Fabrikant
  UNITRAILER
  Productcode
  UT002580
  Afdekzeil kleur
  rood
  pixel