PRIVACYBELEID

Privacybeleid

 

Dit privacybeleid beschrijft de regels voor het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonlijke gegevens verkregen via de online winkel Unitrailer.eu  geëxploiteerd onder het adres Unitrailer.be (hierna “Online Winkel”) door Unitrailer sp. z o.o.  met het hoofdkantoor in Polen,  op Budowlana 30, 20-469 Lublin (hierna “Unitrailer”)

 

Verwerking van persoonsgegevens

 

1. De beheerder van persoonlijke gegevens is het bedrijf Unitrailer sp. z o.o., gevestigd in Polen,  op Budowlana 30, 20-469 Lublin.

2. De persoonsgegevens van consumenten worden verwerkt ter uitvoering van de bestelling en voor juridisch gerechtvaardigde marketingdoeleinden van de eigen producten en diensten van de uitgevende instelling. De consument heeft recht op toegang tot zijn persoonsgegevens, het recht om deze te corrigeren en om onderbreking van het gebruik ervan voor marketingdoeleinden te verzoeken.

3. Afhankelijk van het type overeenkomst voor de verwerking ervan kunnen de gegevens worden verzameld en gebruikt voor marketing-, promotie- en informatiedoeleinden.

4. Unitrailer sp. z o.o mag persoonlijke gegevens doorgeven aan derden om de maatregelen uit te voeren die zijn vastgelegd in de gesloten contracten. U mag alleen persoonlijke gegevens doorgeven aan derden met het oog op de uitvoering van de maatregelen die zijn vastgelegd in de gesloten contracten, maar dit mag wel gebeuren via de Winkel.

5. Iedereen heeft recht op toegang tot zijn gegevens en rectificatie, of het recht om verwijdering ervan te eisen.

 

Privacy van persoonlijke gegevens

 

1. Unitrailer hecht bijzonder belang aan de bescherming en vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens van gebruikers van haar Winkel.

2. Om de Klantgegevens te beveiligen, maakt Unitrailer gebruik van SSL-verbindingscodering. 

3. Om de gegevens van haar klanten te beveiligen, verbindt Unitrailer zich ertoe hun namen en wachtwoorden te beschermen.  

Om de bescherming van persoonlijke gegevens te garanderen, zijn personen die de Online Winkel gebruiken verplicht om de login en het wachtwoord waarmee ze inloggen op de Online Winkel te beschermen.

4. De door Gebruikers verstrekte persoonsgegevens worden door Unitrailer gebruikt in overeenstemming met de Wet van 29 augustus 1997 betreffende de verwerking van persoonsgegevens (J.O. 2014 pos. 1182).

 

 

 

pixel